Proč si vybrat právě nás?

Využíváme technologické postupy schválené pro gastronomické provozy. Naše odborné služby přináší osvědčené řešení pro výrobce potravin, distributory, hotely, restaurace, školní a závodní jídelny, rychlá občerstvení nebo třeba kavárny.

Pro stravovací provozy z celé ČR poskytujeme kompletní služby – od stanovení kritických bodů přes školení odborné způsobilosti až po audity a hygienické kontroly. Navíc využíváme vlastní integrovaný systém ochrany proti škůdcům.

Legislativní rámec

  • Zákon č. 258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví v platném znění
  • Nařízení Evropského parlamentu a rady (ES) č. 852/2004 o hygieně potravin a další související legislativa v platném znění

Jaké služby zajišťujeme?

  • Zavádění systémů kritických bodů (HACCP) ve stravovacích provozech včetně vypracování dokumentace
  • Školení k získání a udržení odborné způsobilosti zaměstnanců provozu dle zákona č. 258/2000 Sb. v platném znění
  • Audity gastronomických provozů
  • Hygienické kontroly se zápisem na místě
  • Sledování rizik, kritických míst a postupů
  • Úpravy již zavedených systémů
  • Zpracování analýzy nebezpečí
  • Konzultace v oblasti hygieny a výživy potravin
  • Odborné poradenství

Sledujte nás na...

Napište nám a my se vám ozveme zpět





* Musí být vyplněno
Odesílám zprávu
    Zavřít