Nechte si zaplatit likvidaci škůdců od pojišťovny

Jednou na pojišťovnu … aneb víte, že některé za vás v rámci pojištění majetku zaplatí odborný zásah proti hlodavcům či hmyzu? Objednaní specialisté vás tak zbaví škůdců zdarma, nebo za výrazně nižší cenu.

Spěcháte a chcete si rovnou objednat hubení škůdců, které za vás zaplatí pojišťovna? VOLEJTE 771 234 144 z mobilu kliknutím ZDE

Likvidace hlodavců i hmyzu … zdarma

Málo lidí to ví. A ještě méně se o tom píše a mluví. Součástí majetkového pojištění bývají asistenční služby, které zahrnují pomoc nejen při zabouchnutých klíčích nebo kapajícím topení, ale často také v případě rozšíření hlodavců či hmyzu.

Zkrátka zavoláte do pojišťovny, která sežene odborníka s náležitou kvalifikací a částečně nebo úplně zaplatí za jeho služby. Některé i vícekrát během jednoho roku. Pojišťovny tak přímo hradí třeba odstranění vosího hnízda, hubení mravenců farao a další podobné zásahy.

Aplikace postřiku proti škůdcům v domácnosti

Když máte dobré pojištění majetku, nebude vás zásah proti některým škůdcům stát ani halíř

Na co máte nárok?

Každá pojišťovna má nastavené krytí a limity ochrany proti škůdcům jinak. Výše proplácené částky a jak často hubení hlodavců/hmyzu hradí se dozvíte z pojistných podmínek, které jsou součástí vaší smlouvy k majetkovému pojištění. Můžete se také obrátit na svou pojišťovnu nebo asistenční službu Global Assistance, která vyřizuje události u Kooperativy, České podnikatelské pojišťovny či pojišťoven Slavia a Ergo.

Hlodavce i hmyzí škůdce likvidujeme za zvýhodněné ceny. Pokud chcete zjistit víc VOLEJTE 771 234 144 z mobilu kliknutím ZDE

Za hubení škůdců zkrátka můžete zaplatit vy nebo pojišťovna. Proto se vyplatí věnovat chvíli času a zjistit, zda tyto služby pokrývá i vaše pojistka. Pro ilustraci zde uvádíme vybrané pasáže z pojistných podmínek největších českých pojišťoven.

Generali Česká pojišťovna

Následující pasáže pochází z dokumentu Všeobecné pojistné podmínky VPP-BH-02/2020.

Screenshot ze smlouvy Generali České Pojišťovny

Screenshot ze smlouvy Generali České Pojišťovny

Screenshot ze smlouvy Generali České Pojišťovny

Allianz

Následující pasáž pochází z dokumentu Pojistné podmínky – MůjDomov Verze 03 platné od 1. září 2019.

Screenshot ze smlouvy Allianz

Pozn.: Limit na jeden zásah v rámci rozšířené asistence u Allianz bývá 7 000 Kč. V jednom roce má pojištěný nárok na pět urgentních zásahů.

Kooperativa

Následující pasáže pochází z dokumentu Soubor pojistných podmínek pro pojištění majetku a odpovědnosti občanů Vm-120 (05/2021).

Screenshot ze smlouvy Kooperativy

Screenshot ze smlouvy Kooperativy

Screenshot ze smlouvy Kooperativy

Screenshot ze smlouvy Kooperativy

ČSOB Pojišťovna

Následující pasáž pochází z dokumentu Všeobecné pojistné podmínky Pojištění majetku a odpovědnosti občanů 2020 (VPP PMO 2020).

Screenshot ze smlouvy ČSOB Pojišťovny

Česká podnikatelská pojišťovna

Následující pasáž pochází z dokumentu SMLUVNÍ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ ASISTENČNÍCH SLUŽEB SP AS 1/17.

Screenshot ze smlouvy České podnikatelské pojišťovny

UNIQA

Následující pasáže pochází z dokumentu Všeobecné pojistné podmínky Domov VARIANT EU22413 platné od 1.3.2018.

Screenshot ze smlouvy pojišťovny UNIQA

Screenshot ze smlouvy pojišťovny UNIQA

Neriskujte a ušetřete

Někteří lidé se do hubení škůdců pouští sami, protože chtějí ušetřit. Zejména u vos a sršňů to ale může být trochu nebezpečné. Pokud vaše pojistka zahrnuje úplné nebo částečné uhrazení nákladů na deratizace či dezinsekce, neriskujte.

Odborný zásah vám nejen ušetří práci, ale nemusí vás stát ani korunu VOLEJTE 771 234 144 z mobilu kliknutím ZDE

Víte, že:

Budu něco doplácet?

Záleží na pojistném limitu ve vaší smlouvě (nejčastěji od 2 500 do 7 000 Kč na zásah) a ceně deratizace/dezinsekce. V 99 % případů, na které si nás objednávají pojišťovny nebo asistenční služby, se do limitů vejdeme a zákazník nic nedoplácí.

Sršní hnízdo na půdě pod střechou

Příklad č. 1: Potřebujete odstranit vosí hnízdo na půdě domu v Praze. Tato služba u nás stojí 2 541 Kč (viz ceník). Většinou se tak vejdete do limitů u výše uvedených pojišťoven. Díky tomu se zbavíte škůdců zcela zdarma.

Příklad č. 2: Potřebujete se zbavit mravenců faraonů v pražském bytě. Tato služba u nás stojí 3 025 Kč (viz ceník). Opět se většinou do limitů výše uvedených pojišťoven vejdete, a škůdce tak u vás vyhubíme bez jakéhokoli doplatku.

Pokud chcete znát přesnou cenu za rychlé a bezpečné vyhubení škůdců VOLEJTE 771 234 144 z mobilu kliknutím ZDE

Jak postupovat

Nastěhovali se k vám nečekaní a nezvaní hosté? Máte pojištěný dům, byt nebo chatu? Objevili se u vás hlodavci nebo hmyzí škůdci? Přečtěte si, jak správně postupovat, když…

…vaše pojištění zahrnuje uhrazení deratizace nebo dezinsekce
Zavolejte do své pojišťovny – operátor si vyžádá nezbytné údaje a domluvíte se na dalším postupu. Specialista na hubení škůdců za vámi obvykle přijede do 3 dnů.

…ještě nevíte, zda se vaše pojistka vztahuje i na likvidace hlodavců či hmyzu
Podívejte se do své pojistné smlouvy – převážná většina pojistitelů hubení škůdců proplácí, a tak se vyplatí tuto možnost využít a ušetřit.

…vaše pojistka bohužel nehradí náklady na deratizace ani dezinsekce
Zavolejte nám na 771 234 144 – najdeme pro vás finančně dostupné a zároveň maximálně účinné řešení.

TIP: Nahlédnutí do pojistné smlouvy / zavolání do pojišťovny vám zabere jen pár minut, ale ušetří i několik tisíc.

Zdarma a nezávazně vám poradíme, jak se zbavit škůdců VOLEJTE 771 234 144 z mobilu kliknutím ZDE