Kdy se vyplatí dezinfekce interiérů ozonem?

Na běžné dezinfekce interiérů se používají osvědčené chemické přípravky. Při vhodném postupu vás zbaví většiny bakterií, virů a plísní. Další možností je dezinfekce ozonem, který likviduje zdraví škodlivé látky a neutralizuje i velmi odolné pachy.

Zajišťujeme maximálně účinné dezinfekce ve firmách i domácnostech

VOLEJTE 771 234 144 z mobilu kliknutím ZDE

Proč je dezinfekce ozonem oblíbená?

Ozon neboli trikyslík využívají odborníci k dezinfekcím, protože je tento prvek výjimečný silným oxidačním i dezinfekčním účinkem. Bez použití chemických látek odstraňuje chemické sloučeniny a zároveň ničí patogenní organismy. Navíc proniká i do nejmenších skulin a pórů. Zajišťuje tak kompletní likvidaci škodlivých částic – virů, bakterií, alergenů i spor plísní.

Díky oxidaci sloučenin je ozon vhodný také pro dezodorizaci neboli odstranění nejrůznějších pachů. Stejně jako při dezinfekci působí rychle a dlouhodobě – zápach totiž nepotlačuje, ale kompletně neutralizuje.

Zdarma a nezávazně vám poradíme, jak na dezinfekce prostor

VOLEJTE 771 234 144 z mobilu kliknutím ZDE

Ozon je ideální pro dezinfekci…

Protože ozon neutralizuje různé pachy, umí odstranit také zápach po tabáku. Díky profesionální dezodorizaci tak nezůstanou po kuřácích žádné stopy. Většinou se této výhody ozonu využívá při čištění vozů a úklidu v interiérech.

Pomáhá i při vyklízení

Dezinfekce ozonem lze provést také při vyklízení po záplavách nebo požárech. Poškozené prostory tak zbavíme nepříjemného zápachu a všech škodlivých látek. Dezinfekce samozřejmě navíc zabraňují rozšiřování plísní.

Dezodorizační účinky ozonu se nám osvědčily i při vyklízení po zemřelých osobách v pokročilém stádiu rozkladu. Tento prvek totiž úspěšně neutralizuje mrtvolné pachy a škodlivé látky, na které běžné přípravky nestačí.

TIP: Dezinfekce pokoje o ploše 20 m2 trvá přibližně 2 h. Po jejím dokončení můžete začít prostory hned využívat. Zároveň není nutné z místnosti nic vynášet ani vyklízet.

Na většinu zásahů přijedeme do 24 hod. od objednání

VOLEJTE 771 234 144 z mobilu kliknutím ZDE