Na vosí a sršní hnízda hasiče nevolejte

Máte v okolí svého domu či bytu bzučící hnízdo, kterého se chcete zbavit? Možná vás napadne zavolat hasičům. Jenže… Ti přijedou hnízdo odstranit pouze v případě, kdy vosy nebo sršni ohrožují zdraví či životy lidí. Hnízdo se navíc musí nacházet na veřejném prostranství.

Potřebujete odstranit vosí hnízdo a nevíte, na koho se obrátit?

VOLEJTE 771 234 144 z mobilu kliknutím ZDE

Hasiče nebo firmu na hubení vos?

Pokud Vámi nalezené vosy, včely nebo sršně se nacházejí na vašem pozemku a představují bezprostřední nebezpečí (např. pro alergika) měli byste hasiče zavolat.

Jinak, v případech kdy není ohrožen život osob nebo se hnízdo nenachází na veřejném prostranství, však hasiči nejspíše nepřijedou a doporučí vám se obrátit na firmu zabývající se likvidací vosích hnízd.

Víte, že:

Jak to probíhá?

Na likvidaci vosích hnízd a likvidaci sršních hnízd se nám osvědčil popraš, postřik nebo průmyslový vysavač se silným výkonem. Konkrétní postup však závisí na velikosti a umístění hnízda. Zároveň platí jedno důležité pravidlo – pro úspěšnou likvidaci vos (sršňů) je nutné najít jejich hnízdo či vstup, kterým létají/vlézají dovnitř.

Zbavte se vosího hnízda u vás doma nebo na zahradě bezpečně a ještě dnes

VOLEJTE 771 234 144 z mobilu kliknutím ZDE

To vše trvá pouze několik desítek minut. Nemusíte se bát žádných problémů ani komplikací.

Víte, že:

Šetřete síly

Likvidaci vosích hnízd a likvidaci sršních hnízd nechte raději odborníkům. Lak na vlasy, Biolit, vysavač na listí a jiné nápady totiž nemusí spolehlivě fungovat. Navíc vyžadují špetku odvahy a ochranné pomůcky, které jsou mnohem dražší než zásah odborníků (cca 2 000 – 2 500 Kč bez DPH).

A je tu závěr

Mnoho lidí považuje vosy (sršně) za zcela neškodné. I přesto jejich hnízda v blízkosti domů a bytů vyvolávají obavy. Zejména alergikům či rodinám s malými dětmi se proto doporučuje nechat sršní nebo vosí hnízda odstranit.

Protože hasiči obvykle řeší jen nebezpečné případy, bez váhání se obraťte na odborníky z naší firmy, kteří hnízdo jakékoli velikosti rychle a spolehlivě zneškodní

VOLEJTE 771 234 144 z mobilu kliknutím ZDE